human%20touch%20lotte%20-%202021-02-01-094040796_edited.jpg

Wat mag je van deze expeditie verwachten?  

We worstelen dagelijks in een veeleisende wereld met talloze uitdagingen. We verliezen ons soms dwangmatig in overdadig smartphone-gebruik, job-vereisten, … Leven we niet te veel naast mekaar? Hebben we nog wel voldoende aandacht voor elkaars behoeften en leefwereld? Zijn we niet vervreemd van de natuur? Leren we nog intergenerationeel van mekaar: moeders van zonen en dochters, zonen en dochters van moeders?

Disconnecteer nu om vervolgens opnieuw een rijke verbinding te leggen.  Herontdek elkaar en geniet van wat de natuur te bieden heeft. 

We creëren in deze expeditie een rijke leeromgeving boordevol mogelijkheden tot verwondering, ontdekking en verbinding.  

Disconnect to reconnect is op vele manieren een unieke ervaring: stilstaan bij wat er écht toe doet, zintuiglijke ervaringen, uitdagende reflectie-opdrachten; kortom leer mekaar kennen zoals nooit voorheen en leg het fundament voor een verbluffende toekomst.

SAM_4137 (1).jpeg

Waarom ga je mee?

Heb je het gevoel als moeder dat je naast je zoon/dochter bent gaan leven doorheen de jaren? Wil je verdieping in je moeder-zoon/dochter relatie en de band tussen jullie doen herleven? Wil je in dialoog gaan met je zoon/dochter over wat er voor jullie écht toe doet in het leven en wat jullie beroert? Wil je bovendien voluit gaan voor de ‘natural way’ en de natuur herontdekken in alle pracht mét de daaraan gekoppelde uitdagingen? Dan neemt ons team jullie graag mee op avontuur naar het prachtige Zweden!

Onze expeditie is er niet voor iedereen: 

  • je gaat weg van de gebaande paden en durft je comfortzone te verlaten;

  • je bent avontuurlijk ingesteld;

  • je wil voluit gaan voor ‘the natural way’ en geniet ten volle van het outdoor-leven;

  • je wil de ijzersterke relatie tussen jullie beiden extra versterken of je wil eerder een verwaterde relatie nieuw leven inblazen.

Wat is er waardevoller dan investeren in jullie relatie? Zullen we daar werk van maken in een verbluffende outdoor omgeving?

Soms denk ik: waarom alles niet eerlijk zeggen, maar de kwestie is wat? (Mecka Lind)


Schermafbeelding 2021-02-01 om 10.11.52.

Voor wie?

De expeditie is bestemd voor moeders, zonen en dochters die bewust willen investeren in de verdieping van hun relatie.

Gelet op het begeleidingsconcept zijn we op zoek naar zonen en dochters in de leeftijdscategorie van 15 tot 21 jaar.

We gaan op avontuur met 6 duo’s (twaalf deelnemers); het gaat dus om een kleinschalige expeditie.


Je hoeft zeker geen ‘atleet’ of ‘die-hard-avonturier’ te zijn om te kunnen deelnemen. De expeditie is vlot toegankelijk voor deelnemers met een normale lichamelijke conditie en gezondheid.


Je bent je er wel van bewust dat het grootste gedeelte van de expeditie zich afspeelt in een outdoor-omgeving die – mede afhankelijk van de weersomstandigheden - gemoedelijk tot uitdagend kan zijn.